Tervetuloa Hiushoitola Spiraalin kotisivuille!

 

Hiushoitola Spiraali on koko perheen palveleva parturi-kampaamo. Spiraalissa tehdään ammattitaidolla ja laadulla parturi- ja kampaamoalan töitä niin arkeen kuin juhlaan.

Eeva aloitti vuokratuoli yrittäjänä vuonna 2000 ja tilaisuuden tullen toiminimi sai vuonna 2005 nimekseen Hiushoitola Spiraali. Liikkeessämme panostetaan asiantuntevaan ja laadukkaaseen palveluun. Spiraali on parturi-kampaamo, missä voit hoitaa sekä mielen että kehon. Kun astut liikeeseen voi hyvinkin vastassa olla iloinen naurun remakka :).

Tule ja koe mahtava elämys hiuspohjan hieronnassa. Jalat ylös rahille rauhallisen musiikin soidessa taustalla ja koe hierovan pesupaikan ihanuus:) Samalla myös hiuksesi saavat kuusi pesukertaa kestävän hoitotuloksen. Spiraalissa on käytössä myös päänahan mikrokamera, joka suurentaa päänahan 200 kertaiseksi.

Liikkeeni sijaitsee Kauppatie 6:ssa Kempeleen keskustassa R-kioskin vieressä. Ympärillämme on hyvin parkkipaikkoja. Liikeeseemme käynti on esteetön

Olemme Suomen Hiusyrittäjät Ry:n jäsenliike.  Meille on myönnetty Suomalaisen työnliiton Suomalaista palvelua-avainlippu merkki