Hiushoitola Spiraalin tietosuojaseloste

Tietosuoja uudistuksen myötä liikeessämme noudatetaan lakisääteistä tietosuojaa. Käytössämme olevaan reksiteriin on kerättynä asiakkaiden etunimi. sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tieto henkilölle tehdyistä käsittelyistä. Tietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen. Tiedot on kerättty henkilöiltä itseltään ja asiakaspalvelijalta asiakaspalvelu tilanteessa (hiusten- ja ihonhuolto).

Rekisteriä saa käyttää yrittäjä, vuokratuolilaiset ja muu henkilökunta. Rekisteristä huolehtiva henkilö ( Eeva Heikkinen) huolehtii siitä, että yrityksessä työskentelevä henkilöstö on perehdytetty tietosuojaohjeistukseen ja osaa käsitellä rekisteriä tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Rekisteri on paperinen, jota säilytetään lukitussa laatikossa ja sähköinen, joka on ostettu ohjelmisto Tehdeniltä. Sähköinen rekisteri on suojattu käyttäjätunniksin ja salasanoin. Käytössämme on myös virustorjuntaohjelma. Asiakasrekisteriä päivitetään vuoden välein. Tarkistuspyyntö voidaan esittää henkilökohtaisesti rekisteripitäjän toimipaikassa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle osoitteessa Kauppatie 6 lh 5. Tiedot poistetaan henkilön pyydettäessä ja päivitetään asiakkaan pyydettäessä.

Tietoja EI LUOVUTETA YRITYKSEN ULKOPUOLELLE.