Eeva

Olen Kuhmosta kotoisin nykyisin Kempeleläinen naimisissa oleva kolmen lapsen äiti. Valmistuin unelmieni ammattiin Pohjois-Pohjanmaan ammattioppilaitoksesta vuonna 1999. Yrittäjänä olen ollut vuodesta 2000.

Nautin työssäni luovuudesta ja ”uusista tuulista”. Työni parhaita puolia on tutustuminen uusiin ihmisiin ja jokainen päivä on erinlainen. Vahvuutenani pidän vaalennusvärjäyksiä ja erikoistekniikoita esim. folioraidat :). Olen käynyt parturi-kampaajan koulutuksen lisäksi koulutuksen rakennekynsiin, hiustenpidennyksiin ja intialaiseen päähierontaan. Olen suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon vuonna 2009. Merkonomiksi valmistuin keväällä 2014. Opiskelu on intohimoni ja aloitin keväällä 2017 Hiusalan EAT-tutkinnon opiskelun työni ohessa :).

Vapaa-aikani kuluu kahden ajokoirani koulutukseen ja toimin myös ajokoirakokeiden palkintotuomarina. Kasvatan ajokoiria Sulosoinnun kennelin nimellä. Muuten kuntoani hoidan kuntosalilla ja kahvakuulaillen. Vapaa-aikaa kuluu myös paljon lasten harrastusten parissa. Mieli sen sijaan hoituu puutarhanhoidossa, syksyisin metsässä koirien kanssa ja keväisin pilkillä:).

Syksyllä 2018 sain kunnian ja minut valittiin Suomen Hiusyrittäjien hallitukseen. Tätä ennen toimin Oulun hiusyrittäjien puheenjohtajana 10-vuotta

Henna

Heippa!

Olen Henna 35 vuotias. Parturi- kampaajaksi valmistuin 2010 ja siitä asti olen työskennellyt alalla vuokratuoliyrittäjänä. Teen myös lash lift ripsien kestotaivutuksia ja ripsienpidennyksiä niin klassisia- kuin volyymiripsiä. Ripsiteknikoksi valmistuin 2016 ja siitä asti olen ripsiä tehnyt kampaajan työn rinnalla. Aikaisempi koulutukseni nuoruudesta on Laborantti.

Tykkään työskennellä ihmisten parissa. Olen iloinen ja rempseä luonteeltani. Ajan kuluessa intohimo työtäni kohtaan on vain kasvanut. Paras palkinto työstäni onkin tyytyväiset asiakkaat. Koulutan itseäni säännöllisesti, että voin tuoda asiakkaille uusimat tuulet. Työssäni olen kaikki ”ruokainen” eli tykkään tehdä kaikkia töitä leikkauksia, värjäyksiä, rakennekäsittelyjä, kampauksia jne. Ripsien teko on myös lähellä sydäntäni ja se onkin ihanaa vaihtelua kampaajan työhöni.

Kotoisin olen tuolta Kuusamosta. Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 lasta ja koira. Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa. Tykkäämme reissata, mutta viihdymme myös kotona.  Olen urheilullinen ja tykkään liikkumisesta etenkin luonnossa. Koirani kanssa teemmekin pitkiä kävely- ja juoksulenkkejä metsässä.

Omat harrastukseni pyöriikin aika vahvasti koira touhujen ympärillä. Koulutan koiraani ja harrastelemme sen kanssa kaikenlaista, näyttelyitä, jäljestystä, tottelevaisuutta. Käyn myös ratsastamassa silloin tällöin. Eläimet ovatkin lähellä sydäntäni.

 Henna Hiltunen