Eeva

Olen Kuhmosta kotoisin nykyisin Kempeleläinen naimisissa oleva kolmen lapsen äiti. Valmistuin unelmieni ammattiin Pohjois-Pohjanmaan ammattioppilaitoksesta vuonna 1999. Yrittäjänä olen ollut vuodesta 2000.

Nautin työssäni luovuudesta ja ”uusista tuulista”. Työni parhaita puolia on tutustuminen uusiin ihmisiin ja jokainen päivä on erinlainen. Vahvuutenani pidän vaalennusvärjäyksiä ja erikoistekniikoita esim. folioraidat :). Olen myös kiharoiden teon ammattilainen. Olen käynyt parturi-kampaajan koulutuksen lisäksi koulutuksen rakennekynsiin, hiustenpidennyksiin ja intialaiseen päähierontaan. Olen suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon vuonna 2009. Merkonomiksi valmistuin keväällä 2014. Opiskelu on intohimoni :).

Vapaa-aikani kuluu kolmen ajokoirani koulutukseen ja toimin myös ajokoirakokeiden palkintotuomarina. Ajokoiramme Hulda, Hertta ja Elviira on tullut jo monelle asiakkaallekin tutuksi vieraillessa kampaamossa. Kasvatan ajokoiria Sulosoinnun kennelin nimellä. Muuten kuntoani hoidan kuntosalilla ja kahvakuulaille. Mieli sen sijaan hoituu puutarhanhoidossa, syksyisin metsässä koirien kanssa ja keväisin pilkillä:).

Syksyllä 2018 sain kunnian ja minut valittiin Suomen Hiusyrittäjien hallitukseen. Toimin Suomen Hiusyrittäjien hallituksessa neljä antoisaa vuotta ja tätä ennen toimin Oulun hiusyrittäjien puheenjohtajana 10-vuotta. Tällä hetkellä toimin Oulun Hiusyrittäjien sihteerinä:)

Henna

Olen Henna 36 vuotias Parturi-kampaaja ja Ripsiteknikko.

Parturi- kampaajaksi valmistuin 2010 ja siitä asti olen työskennellyt alalla vuokratuoliyrittäjänä. Teen myös Lash lift ripsien kestotaivutuksia ja ripsienpidennyksiä niin klassisia- kuin volyymiripsiä. Ripsiteknikoksi valmistuin 2016 ja siitä asti olen ripsiä tehnyt kampaajan työn rinnalla. Kauneudenhoitoalan Merkonomiksi valmistuin 2020. Aikaisempi koulutukseni nuoruudesta on Laborantti.

Tykkään työskennellä ihmisten parissa. Olen iloinen ja rempseä luonteeltani. Ajan kuluessa intohimo työtäni kohtaan on vain kasvanut. Paras palkinto työstäni onkin tyytyväiset asiakkaat. Koulutan itseäni säännöllisesti, että voin tuoda asiakkaille uusimat tuulet. Työssäni olen kaikki ”ruokainen” eli tykkään tehdä kaikkia töitä leikkauksia, värjäyksiä, rakennekäsittelyjä, kampauksia jne. Ripsien teko on myös lähellä sydäntäni ja se onkin ihanaa vaihtelua kampaajan työhöni.

Kotoisin olen tuolta Kuusamosta. Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 lasta ja 2 koiraa. Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa. Tykkäämme reissata, mutta viihdymme myös kotona.  Olen urheilullinen ja tykkään liikkumisesta etenkin luonnossa. Koirieni kanssa teemmekin pitkiä kävely- ja juoksulenkkejä metsässä.

Omat harrastukseni pyöriikin aika vahvasti koira touhujen ympärillä. Koulutan koiriani ja harrastelen niiden kanssa kaikenlaista, näyttelyitä, jäljestystä, tottelevaisuutta. Käyn myös ratsastamassa silloin tällöin. Eläimet ovatkin lähellä sydäntäni.

Toimin Oulun Hiusyrittäjien varapuheenjohtajana:)

Caroline

Olen Caroline Mellenius, Oulussa, Kempeleessä ja niiden lähialueilla toimiva, kauneusmeikkeihin erikoistunut ammattimeikkaaja. Palvelutarjontaani kuuluvat erilaiset juhlameikit; vanhojentanssimeikit, pikkujoulumeikit, valmistujaismeikit sekä erityisesti häämeikit ja kuvausmeikit. Mihin tahansa meikkiä tarvitset, tavoitteeni on saada Sinut näyttämään ja tuntemaan itsesi upeaksi, sekä toteuttaa meikkisi niin että se tuo esiin yksilöllisen kauneutesi. Suunnittelen kanssasi toiveisiisi ja tyyliisi sopivan meikin, jossa koet olevasi parhaimmillasi ja joka kestää juuri niin kauan kuin sen täytyykin.
​Olen opiskellut meikkausta mm. Helsingin INTERNATIONAL MAKER ACADEMYssa ja erikoistunut juhla- ja häämeikkeihin sekä Vilja Vuolteen yksityisopetuksessa Tampereella että olemalla Kristina Gasperas Online Academyn pysyvä jäsen. Pidän siis itseni ja taitoni ajan tasalla kouluttautumalla jatkuvasti lisää. Minulta löytyy taustalta myös kosmetologin koulutus ja työkokemus.
”Meikin tulisi korostaa kauneuttasi, ei peittää sitä!”