Kouluttaudumme ja kehitämme ammattitaitoamme Wellan koulutuksissa säännöllisesti, jotta olemme ajan tasalla uusimmista hiusalan trendeistä ja tuotteista.

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt meille Suomalaisen työn avainlippu merkin. Tämä tarkoittaa, että meillä palvelu työllistää Suomessa ja yrityksemme on suomalaisten omistuksessa:)

Olemme erittäin ylpeitä saamastamme tunnustuksesta:)

Olemme rokotesuojattuja:)

Olemme valtuutettu GHD-rautojen jälleenmyyjä. Meiltä löytyy valikoimista Gold, Rise, Original ja Glide. Kaikkia malleja saa tietenkin myös tilauksesta

Ihanat Kuhmolaiset Sannincon korut ovat saapuneet liikkeeseemme:) Korujen tarinaa voi käydä lukemassa enemmän Sannnicon omilta sivuilta www.sanninco.fi
Uutta meillä! Meiltä saatavilla tilauksesta viikosta 46 alkaen meikkaukset:) Carolinen esittelyn ja koulutuksesta voi lukea lisää henkilökunta sivuilta:)

 

 

 

Hei! Meillä ollaan avoinna normaalisti. Meillä on hyvin tilaa ja olemme saaneet tarkat ohjeet toimintaamme.  Desifiointia ja siivousta on tehostettu vielä entisestään ja toivomme, että et tule kipeänä asiakkaaksi. Pysytään terveenä ja pidetään huolta toisistamme:) 
Liiketilojen hygieniaohje
Tontut Eeva ja Henna palvelevat vielä tämän viikon. Vielä siis ehdit
hakea toivotut joululahjat:)

 

Meillä uutuutena saatavilla myös Peruukkipalvelut:)
23.3.2018 Hierova pesupaikka on ollut reilun kuukauden toiminnassa ja asiakkailta on tullut ihanaa palautetta:) Tässä muutamia:

”Tämä on arjen luksusta”

”Olen taivaassa”,

”Tämä on ihana”,

”IHANA” ,

”Olo on kuin olisin käynyt ulkomailla”,

”Hoito on vielä rentouttavampaa”

”Taivaallinen”

”Mahtava”

 

13.2.2018 Ihanuus on paikallaan! tule kokemaan hierovan pesupaikan ihanuus:)
1.1.2018 Uusi vuosi ja uudet kujeet:)

Olen muuttanut ja uusi osoite on Kauppatie 6:ssa. Kempeleen keskustassa R-kioskin ja Pizzeria Pikku Istanbulin välissä:).

15.3.2016

Uutta meillä!! Päänahan mikrokamera tutkimukset. Kysy lisää!

Rentoudu ihanassa S.P:n infusion hierontahoidossa ja koe samalla hierovan pesupaikan ihanuus. Toisen työn yhteydessä 17 €.

 4.4.2015

Spiraali 10-vuotta!!!!