Tervetuloa Hiushoitola Spiraalin kotisivuille!

Hiushoitola Spiraali – iloista palvelua suurella sydämmellä Kempeleen keskustassa. Hiushoitola Spiraalissa tehdään ammattitaidolla ja laadulla parturi- ja kampaamoalan töitä niin arkeen kuin juhlaan koko perheelle.

Liikkeessämme panostetaan asiantuntevaan, laadukkaaseen ja iloiseen palveluun. Hiushoitola Spiraali on parturi-kampaamo, missä voit hoitaa sekä mielen että kehon.  Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämmellä ja kun astut liikeeseen vastassa on aina iloinen henkilökunta :).

Tule ja koe mahtava elämys hiuspohjan hieronnassa. Hoidon aikana taustalla soi rauhallinen musiikki  ja samalla saat  kokea hierovan pesupaikan ihanuus:) Samalla myös hiuksesi saavat kuusi pesukertaa kestävän hoitotuloksen. Hiushoitola Spiraalissa on käytössä myös päänahan mikrokamera, joka suurentaa päänahan 200 kertaiseksi. Päänahasta on mahdollisuus saada myös kuva omaan älypuhelimeesi.

Hiushoitola Spiraali sijaitsee Kauppatie 6:ssa Kempeleen keskustassa R-kioskin vieressä. Ympärillämme on hyvin parkkipaikkoja ja liikkeeseen on esteetön kulkeminen.

Olemme Suomen Hiusyrittäjät Ry:n jäsenliike.

Meillä hoidetaan tietosuoja lakien mukaisesti. Voit tarkastaa liikkeemme tietosuojan kyseisestä linkintä

Tietosuojaselvitys