Väreinä käytämme laadukkaita Wellan uudistettu Koleston Perfect-ja Color Touch– värejä. Tarjolla myös  Wellan Premium-värit. Illumina ja Colorfress Create. Kihara- ja tukikäsittelyaineina käytämme Wellan kiharatuotteita.

Premium-värit:

Wella Illumina Color on ensimmäinen kuultava väri, joka on valovoimainen kaikenlaisissa valaistuksissa. Se auttaa saavuttamaan ylivoimaisen valonheijastumisen, sekä peittää harmaat hiukset jopa 100 %:sti tarjoten läpikuultavan lopputuloksen. Värin patentoitu MICROLIGHT -teknologia suojaa hiuksen suomukerrosta, jolloin se säilyttää kirkkautensa. Näin valo läpäisee hiuksen valaisten luonnolliset värisävyjen vaihtelut sisältäpäin.

Wella Color Fresh CREATE tunkeutuu suomukerrokseen ympäröiden jokaisen hiuksen sävykerroksella. Koostumus ei sisällä ammoniakkia, hajusteita tai peroksidia. Color Fresh CREATE -sävyt haalistuvat pysyen samansävyisinä ja pastellisoituen, joka pesun yhteydessä ja  tuloksena on asteittain haalistuvat, kauniin pastelliset sävyt.

Hiusten pidennyksiin käytämme erittäin laadukkaita 100 % Aitoremy hiusta Bphairilta tai Simply Naturalilta. Kotihoitotuotteina myynnissä ovat erittäin korkealaatuinen SYSTEM ja Nioxin. Myynnissä myös suuren suosion saavuttaneet BP:n magneettiripset ja wetbrush-selvitysharjat.