Eeva

Olen Kuhmosta kotoisin nykyisin Kempeleläinen naimisissa oleva kolmen lapsen äiti. Valmistuin unelmieni ammattiin Pohjois-Pohjanmaan ammattioppilaitoksesta vuonna 1999. Olen aloittanut vuokratuoli yrittäjänä vuonna 2000. Vuonna 2005  työkaverin jäädessä vapaalle syntyi Hiushoitola Spiraali.

Nautin työssäni luovuudesta ja ”uusista tuulista”. Työni parhaita puolia on tutustuminen uusiin ihmisiin ja jokainen päivä on erinlainen. Vahvuutenani pidän vaalennusvärjäyksiä ja erikoistekniikoita esim. folioraidat :). Olen käynyt parturi-kampaajan koulutuksen lisäksi  koulutuksen rakennekynsiin, hiustenpidennyksiin ja rentouttavaan intialaiseen päähierontaan. Olen suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon vuonna 2009. Merkonomiksi valmistuin keväällä 2014. Opiskelu on intohimoni ja aloitin keväällä 2017 Hiusalan EAT-tutkinnon opiskelun työni ohessa :).

Vapaa-aikani kuluu neljän ajokoirani koulutukseen ja toimin myös ajokoirakokeiden palkintotuomarina. Kasvatan ajokoiria Sulosoinnun kennelin nimellä. Muuten kuntoani hoidan kuntosalilla ja kahvakuulaillen. Vapaa-aikaa kuluu myös paljon lasten harrastusten parissa. Mieli sen sijaan hoituu puutarhanhoidossa, syksyisin metsässä koirien kanssa ja keväisin pilkillä:) Horoskooppimerkiltäni olen Vesimies:)

Olen toiminut Oulun hiusyrittäjien puheenjohtajana 10 vuoden ajan. Syksyllä 2018 oli aika siirtyä eteenpäin ja sain kunnian ja minut valittiin Suomen hiusyrittäjien hallitukseen. Hallituksessa toimin koulutusvaliokunnassa:)

Henna

Olen 2010 vuonna valmistunut Parturi-kampaaja ja siitä asti olen työskennellyt alalla vuokratuoliyrittäjänä. Teen myös ripsienpidennyksiä niin klassisia- kuin volyymiripsiä. Ripsiteknikoksi valmistuin 2016. Aikaisemmalta ammatiltani olen myös Laborantti.

Tykkään työskennellä ihmisten parissa. Olen iloinen ja rempseä luonteeltani. Ajan kuluessa intohimo työtäni kohtaan on vain kasvanut. Paras palkinto työstäni onkin tyytyväiset asiakkaat. Pyrin kouluttamaan itseäni säännöllisesti, että voin tuoda asiakkaille uusimat tuulet. Työssäni olen ¨kaikki ruokainen¨ eli tykkään tehdä kaikkia töitä leikkauksia, värjäyksiä, rakennekäsittelyjä, kampauksia jne. Ripsien teko on kans lähellä sydäntäni ja se onkin ihanaa vaihtelua kampaajan työhöni. Se on vähän tarkempaa näpertelyä.

Muutimme perheeni kanssa Kempeleeseen vuosi sitten Oulun puolelta. Kotoisin olen tuolta Kuusamosta. Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 lasta ja koira. Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa. Tykkäämme reissata, mutta viihdymme myös kotona.  Olen urheilullinen ja tykkään liikkumisesta etenkin luonnossa. Koirani kanssa teemmekin pitkiä kävely- ja juoksulenkkejä metsässä.

Omat harrastukseni pyöriikin aika vahvasti koiratouhujen ympärillä. Koulutan koiraani ja harrastelemme kaikenlaista, näyttelyitä, jäljestystä, tottelevaisuutta. Käyn myös ratsastamassa silloin tällöin. Eläimet ovatkin lähellä sydäntäni.