Kouluttaudumme ja kehitämme ammattitaitoamme Wellan koulutuksissa säännöllisesti, jotta olemme ajan tasalla uusimmista hiusalan trendeistä ja tuotteista.

Henna on kouluttautunut lisää ripsien saralla ja tekee nyt myös LASH LIFT-ripsien kestotaivutuksia. Hinta 69 € sis. Taivutuksen, kestovärin ripsiin sekä ripsien kosteuttavat hoitonaamiot (Laminaatio ja 3D filler) Aikoja voi varata p. 08516130 tai netistä 24/7  https://hiushoitolaspiraali.avoinna24.fi/company/reservation
Uutuutena meiltä myös Peruukkipalvelut
Olemme saaneet jo vähän aikaa tutustua korkealaatuiseen SYSTEM tuotesarjaan ja olemme todella ihastuneita:) Jos sinäkin haluat tutustua, tule käymään niin kerromme lisää.
Henna Hiltunen aloittaa työ Hiushoitola Spiraalissa viikolla 10:) Hennasta voit enemmän lukea henkilökunta sivuilta. Aikoja voi jo varata joko puhelimella 08516130 tai netistä.
Vihdoin odotus palkitaan ja BP magneettiripset ovat saapuneet:)

Isot kiitokset vuodesta 2018:)

Kiitos kaikille ihanille asiakkailleni vuodesta 2018 😘💓 Vuosi sitten otin riskin ja muutin liikkeeni omiin tiloihin Kauppatielle Kempeleen keskustaan. Riskinotto kannatti☺️ vuosi on ollut erittäin antoisa ja mieleenpainuva😍 Tänä vuonna olen saanut tutustua paljon uusiin ihmisiin ja on ollut ihana huomata kuinka tutut asiakkaat ovat seuranneet perässäni😍 Teitä kaikkia on ollut ilo palvella ja täydestä sydämestäni kiitän kaikkia asiakkaitani💓💓 Jatketaan samalla mallilla ja tehdään vuodesta 2019 vielä parempi. ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2019🎆🎇Rakkaudella Eeva💓❤️💞

Isot kiitokset Marille ja onnea tulevaan:)

Uutuutena meillä on erinlaiset hemmottelupaketit. Voit valita 5 eri paketista.

Timanttista hehkua (sis. pesun, infusion-hoidon, rentouttavan 15 min päänahka hieronnan hierovalla pesupaikalla ja pikakampauksen)

Virkistävä päänahka (sis. päänahan mikrokamera tutkimuksen, päänahan AHA-Hedelmähappokuorinnan, hiusten pesun ja hoidon, Rentouttavan 10 min päänahan hieronnan hierovalla pesupaikalla ja föönäyksen)

Rauhoittava hoito miehille ( sis. päänahan mikrokamera tutkimuksen, päänahan AHA-Hedelmähappokuorinnan, hiusten pesun ja hoidon, rentouttavan 10 min hieronnan hierovalla pesupaikalla ja föönäyksen)

Luxusta pitkille hiuksille ( sis. hiusten hoitoleikkauksen, juuri sinun hiuksillesi suunnitellun pesun ja hoidon, rentouttavan 10min hieronnan hierovalla pesupaikalla ja pikakampauksen)

Lumoava lumous ( sis. hiuksille sopivan pesun, ja infusion-hoidon, rentouttavan 15min hieronnan hierovalla pesupaikalla, kulmien- ja ripsienvärjäyksen, hoitoleikkauksen ja pikakampauksen)

 4.4.2018 Huhtikuu on synttärikuukausi. Osallistu hemmotteluhoitojen ja tuotepakettien (arvo 300 €) arvontaan joko facebookissa tai käymällä liikkeessämme:) Onnea arvontaan:)
23.3.2018 Hierova pesupaikka on ollut reilun kuukauden toiminnassa ja asiakkailta on tullut ihanaa palautetta:) Tässä muutamia:

”Tämä on arjen luksusta”

”Olen taivaassa”,

”Tämä on ihana”,

”IHANA” ,

”Olo on kuin olisin käynyt ulkomailla”,

”Hoito on vielä rentouttavampaa”

”Taivaallinen”

”Mahtava”

”Ihana yllätys”

”Tämähän hieroo koko kroppaa”

”Aivan upea”

13.2.2018 Ihanuus on paikallaan! tule kokemaan hierovan pesupaikan ihanuus:)
1.1.2018 Uusi vuosi ja uudet kujeet:)

Olen muuttanut ja uusi osoite on Kauppatie 6:ssa. Kempeleen keskustassa R-kioskin ja Pizzeria Pikku Istanbulin välissä:).